Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 21:58

Монастирищенський ліцей-інтернат "Обдарованість"

 Монастирищенської міської ради Черкаської області

Меню сайту
Баннер
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2019 » Листопад » 20 » Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг - безпечний рух»
10:02
Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг - безпечний рух»

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань правил дорожнього руху у нашому закладі з 11 по 15 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху під гаслом «Твій друг – безпечний рух». Відповідно до тематики тижня в школі проводилися ряд практичних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

На загальношкільній лінійці «Знай та вивчай правила дорожнього руху» інспектор з ЮП СП Монастирищенського ВП Уманського ВП ГУНП в Черкаській області лейтенант поліції Сабадин Сергій Олександрович провів бесіду з учнями щодо профілактики дорожньо-транспортних пригод за участю дітей та нагадав про необхідність дотримання правил дорожнього руху.

Класними керівниками 1-11 класів було проведено єдиний національний урок «Безпечна країна ». Для того, щоб закріпити знання учнів початкових класів про правила дорожнього руху та формувати в них навички дисциплінованого пішохода, вихователями було проведено практичні заняття «Будь уважний на дорозі» з правил поведінки пішоходів під час переходу вулиць, які пройшли в цікавій невимушеній обстановці.

Також учні мали змогу закріпити знання правил дорожнього руху під час перегляду мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-4 кл.), та документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 5-11 кл.). Всі учні проявили себе активними учасниками заходів та показали , що в достатній мірі знають правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі.

   

Переглядів: 196 | Додав: ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz