Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 10:50

Монастирищенський ліцей-інтернат "Обдарованість"

 Монастирищенської міської ради Черкаської області

Меню сайту
Баннер
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2018 » Червень » 14 » Пришкільний оздоровчий табір "Веселка"
11:33
Пришкільний оздоровчий табір "Веселка"

Веселкова країна дитинства та розваг

1 червня школярів району та своїх вихованців гостинно запросив до веселкової країни дитинства та розваг пришкільний оздоровчий табір «Веселка» Монастирищенського ЗСО «Обдарованість» І-ІІІ ст., де 21 день цілодобово відпочиватимуть 120 школярів пільгових категорій (діти - сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти учасників АТО). Головне завдання школи – створити всі необхідні умови для того, щоб надовго збереглося у пам’яті дітей веселе, запашне літо. Тому досвідчений педколектив організовує для дітей змістовний та цікавий відпочинок, а діти мають гарну можливість відпочити після напруженого навчального року, набратися сил та зміцнити своє здоров’я, дізнатися щось нове, перевірити свої здібності. Саме тому, велика увага у плані виховної роботи табору надається формуванню здорового способу життя під час тематичних днів «День олімпійця», «День безпечного дозвілля», «День спорту». З великим задоволенням діти беруть участь у спортивних змаганнях, екскурсіях, походах. В таборі організовано 4-ох разове харчування, щоденне меню включає ситні калорійні страви, свіжі овочі та фрукти, вітамінні соки, солодощі. Більшість заходів проходить на свіжому повітрі – ігровому та спортивному майданчиках. Все це сприяє гарному настрою, зміцненню здоров’я й загартовуванню.

А 8 червня, за сприянням Черкаської обласної організації Радикальної партії О. Ляшка в особі Полудня І.І., 50 вихованців табору «Веселка» вирушили в захопливу подорож, під час якої мали змогу відвідати та взяти участь в етнофестивалі «Гроно калини» в м. Христинівка. Вир розваг захопив школярів з першої ж хвилини – цікаві тематичні зони, майстер-класи, танці з ансамблем «Божичі», музика – чого тут тільки не було! А вихованка школи «Обдарованість» Яремчук Марійка, учениця 8 класу, подарувала всім гостям заходу пісню «Закувала зозуленька», зачарувавши слухачів майстерним акапельним виконанням. Гончарство, розпис, археологічна розвідка – всюди проявили вміння діти. А ще посмакували смачною козацькою кашею та узваром з польової кухні. Далі подорож продовжилась. На дітвору вже чекав чарівний та неповторний парк «Софіївка». Все тут зачаровувало – тінисті алеї дерев, таємничі стежини, водоспади, надзвичайні рослини та яскраві квіти,- все перехоплювало подих. А із захопливих розповідей екскурсоводів діти дізналися, що дендропарк має багато чарівних місць, не лише вражаючих красою, а й здатних виконувати бажання. Тому й загадали їх безліч біля гроту Щастя та Великого водоспаду. Віримо, що всі дитячі мрії неодмінно збудуться, а нашим меценатам щиро висловлюємо вдячність за надзвичайний, захоплюючий, неймовірний день, подарований дітям.

А наразі, відпочинок у таборі продовжується - щодня діти з запалом та ентузіазмом готуються до змагань, співають, танцюють, розігрують сценки, Вихованці захоплені, задоволені. Адже, не дивлячись на перебування у таких до дрібниць знайомих стінах школи, розваг тут вдосталь. Веселі усмішки, щасливі обличчя дітей, дзвінкий сміх свідчать про те , що відпочинок проходить на славу!

Начальник оздоровчої зміни табору «Веселка»

Монастирищенського ЗСО «Обдарованість» І-ІІІ ст.

Ковбасюк Т.М.

 

 

Переглядів: 276 | Додав: ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz