Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 12:31

Монастирищенський ліцей-інтернат "Обдарованість"

 Монастирищенської міської ради Черкаської області

Меню сайту
Баннер
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2016 » Листопад » 14 » Мовний міні-табір «Mini Camp Glow»
14:01
Мовний міні-табір «Mini Camp Glow»

30 Жовтня 2016р на базі районної бібліотеки був проведений  мовний міні-табір «Mini Camp Glow» за американською програмою розвитку лідерства та критичного мислення серед підлітків. В його проведенні взяли участь учні шкіл (дівчата віком 13-16 років)  Монастирищенського району (СШІ I-III ст.«Обдарованість», НВК «Ліцей-ЗОШ I-III ст. "Ерудит", спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 5, Княжекриницька ЗОШ).

Організторами даного проекту стали учасники Всеукраїнського американського літнього мовного табору «Camp Glow» Лантух Світлана (лідер проекту СШІ І-ІІІ ст.«Одарованість»), Заболотна Ірина, Чекман Анна   ( НВК «Ліцей-ЗОШ  I-III ст. «Ерудит») та Кріт Оксана (Княжекриницька ЗОШ). Вони продемонстрували елементи сучасних американських заходів під час мовних таборів для дівчат-підлітків. Кураторами заходу були волонтер Корпусу Миру Крістіна Еш та вчитель англійської мови СШІ  І-ІІІ ст. «Обдарованість" Копернак О.А.

Впродовж одноденного міні-табору ведучі проекту провели цікаві та корисні лекції з елементами тренінгів, майстер-класу у поєднанні з презентаціями, навчальними іграми на тему «Здоровий спосіб життя». Дівчата використовували новітні американські форми та методи розвитку лідерства серед підлітків. Всі учасники також брали активну участь у засіданні «круглого столу», де були висвітленні теми: «Сучасна жінка в спорті», «Куріння та алкоголізм», «Гендерна політика», «Стереотипи та суспільство».  Під час табору було проведено багато ритмізованих американських ігор. Учасники вивчили англійські ритмізовані пісні та практикували американські танці в ході  проведення «Олімпійських ігор».

На захід була запрошена гостя, директор американського мовного літнього табору «Mascot» 2016 р., яка стала активним учасником всіх видів діяльності під час заходу.

Голова районного МО Заболотна І.П., яка була присутня на даному проекті, висловила велику подяку усім організаторам дійства та його активним учасницям. Під час перерв усі  мали змогу поласувати справжніми, спеченими власноруч волонтерами, американськими тістечками, а також мати «Lunch» у кафе «Мармелад».

Куратори та організатори проекту висловлюють велику вдячність керівництву районної бібліотеки за ефективну співпрацю, гостинність та теплий прийом усіх учасників у стінах бібліотеки.

 

Переглядів: 370 | Додав: ksuha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz